چگونه در چالش جذب سرمایه پراپ فرم موفق شویم؟

در مقاله قبل از سری مقالات آموزش پراپ تریدینگ فاندین فارکس به قوانین و مقررات پراپ فرم ها و نحوه استخدام تریدر فارکس در پراپ فرم پرداختیم. در این مقاله قصد داریم به یکی از عمده ترین سوالات اکثر معامله گران، اینکه “چگونه در چالش جذب سرمایه پراپ فرم موفق شویم؟” بپردازیم.

مدیریت ریسک اصلی ترین عامل موفقیت در چالش جذب سرمایه پراپ فرم

جهت کسب موفقیت در حرفه معامله گری و بطور خاص در چالش جذب سرمایه پراپ فرم، سوای از داشتن استراتژی معاملاتی شخصی مناسب که در این مطلب به آن نمی پردازیم،  معامله گر باید اصول و قوانین مدیریت ریسک را بطور کامل رعایت کند.

با مطالعه ی رفتار معامله گران پراپ فرم ها و نتایج بدست آمده توسط آنان، به این حقیقت می رسیم آن دسته از معامله گرانی که قوانین مدیریت ریسک بیان شده در ادامه مطلب را رعایت کرده اند و در معاملات خود آنها را اعمال نموده اند نتیجه ای جز کسب موفقیت در چالش جذب سرمایه پراپ فرم و همچنین در مرحله ترید روی اکانت لایو پراپ فرم، کسب نکرده اند.

قوانین مدیریت ریسک در حرفه معامله گری

۱. ورود به معامله با حجم مناسب

حتما شنیده یا خوانده اید که معامله گران موفق و حرفه ای بازار های مالی هیچگاه درصد زیادی از سرمایه خود را در یک معامله درگیر نمی کنند. آنها با حجمی حدود ۱تا۳ درصد از موجودی حساب معاملاتی خود در هر معامله وارد می شوند.

چرا که می دانند اگر درصد زیادی از سرمایه خود را در یک معامله ریسک کنند، حتی اگر سود آور هم باشند، یقینا در نهایت با ضرر های سنگین از بازار خارج می شوند.

برای اکثر معامله‌گران یا حتی استراتژی‌های معاملاتی خودکار، احتمال وجود حتی ۱۰ معامله ضررده متوالی یا بیشتر در یک دوره معاملاتی وجود دارد. اگر به ازای هر معامله مثلا ۱۰ درصد از موجودی حساب خود را به خطر بیندازید، پس از پایان چنین دوره ای چه بلایی بر سر حساب معاملاتی شما می آید؟ کال مارجین! و در صورت ترید در پراپ فرم خیلی زودتر از کال مارجین شدن حساب معاملاتی خود را از دست می دهید.

پس جهت کسب موفقیت در چالش جذب سرمایه پراپ فرم از درصد های ریسک پایین مثل ۱ یا ۲ درصد در ورود به معاملات استفاده کنید.

۲. رعایت نسبت ریسک به ریوارد انتظاری

شما حاضرید در ازای دریافت مثلا ۴ درصد سود چند درصد ضرر را تحمل کنید؟ اگر ۲ درصد  ضرر به ازای دریافت ۴ درصد سود برای شما و استراتژی معاملاتی تان منطقی ست، شما باید نسبت ریسک به ریوارد ۱ به ۲ را در همه معاملات خود رعایت کنید.

 در این صورت حتی در صورتی که فقط در ۵۰ درصد از معاملات را درست پیشبینی کرده باشید در نهایت حساب شما سود ده خواهد بود.

نسبت ریسک به ریوارد ارتباط مستقیمی با روانشناسی معامله گری شما دارد. به عنوان مثال اگر نسبت ریسک به ریوارد شما ۱ به ۵ است در این صورت باید بپذیرید در اکثر اوقات معاملات شما در ضرر بسته شود و اگر این نسبت برای معاملات شما ۱به ۳ باشد، معاملات ضررده شما کمتر می شود ولی به همان نسبت درصد سود معاملات نیز کمتر می گردد.

پس باید ببینید با کدامیک راحت تر هستید. تعداد معاملات ضررده بیشتر در ازای درصد سود بیشتر یا تعداد معاملات ضررده کمتر در ازای درصد سود کمتر.

که البته با توجه به محدود بودن درصد درادون کلی و روزانه پراپ فرم ها پیشنهاد ما گزینه دوم یعنی تعداد معاملات ضررده کمتر در ازای درصد سود کمتر می باشد.

پس جهت کسب موفقیت در چالش جذب سرمایه پراپ فرم از نسبت های ریسک به ریوارد پایین مثل ۱ به ۲ یا حتی ۱ به ۱.۵ استفاده کنید.

۳. استفاده از حد ضرر

اهمیت استفاده از حدضرر زمانی بیشتر می شود که معامله در خلاف جهت پیشبینی شما حرکت می کند و شما مجبور هستید ضرر خود را تا حد ممکن کم کنید.

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که مکان حد ضرر شما منطقی باشد. یعنی باید حد ضرر خود را در مکانی قرار دهید که در صورت رسیدن مارکت به آن قیمت، تحلیل شما Fail شود یا به اصطلاح در آن سطح ثابت شود که تحلیل شما برای ورود به معامله نادرست بوده است.

توجه داشته باشید که بازار فارکس یک بازار ۲۴ ساعته است و اگر معامله ای را بدون قرار دادن حد ضرر باز بگذارید ممکن است اتفاقاتی در طول شب رخ دهد و معامله شما به شدت در ضرر فرو رود. همچنین برای معامله گران کوتاه مدت نیز استفاده از حد ضرر ضروری است زیرا ممکن است در طول زمان باز بودن معامله ناگهان خبری در مارکت بیاید و معامله شما را تا حد زیادی در خلاف جهت پیشبینی شما پیش ببرد.

پس به یاد داشته باشید هیچ موقعیت و معامله ای وجود ندارد که استفاده از حد ضرر برایش ایده بدی باشد.

باید اطمینان حاصل کنید که حد ضرر شما از لحاظ اندازه نیز نسبتا منطقی و معقول باشد. حد ضررهای خیلی کوچک باعث می شوند اکثر معاملات شما قبل از اینکه در جهت پیشبینی شما حرکت کنند، در ضرر بسته شوند و فرصت حرکت به سمت تارگت را نداشته باشند.

در مقابل حد ضررهای بزرگ نیز باعث کاهش نسبت ریسک به ریوارد و یا دور شدن نقطه تیک پرافیت از محل ورود شما به معامله می شوند که این مورد نیز باعث کاهش Win Rate معاملات شما می شود و این یعنی درصد معاملات در سود بسته شده شما کاهش می یابد.

کلام آخر

در این مقاله به قوانین و اصول مدیریت ریسک و سرمایه در جهت کسب موفقیت در چالش جذب سرمایه پراپ فرم پرداختیم. مورد دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که هیچ گاه با شک و تردید به معامله ای وارد نشوید.

ورود به معامله با شک و تردید نشان دهنده آن است که معامله گر بند ها و قوانین استراتژی شخصی خود را بطور کامل رعایت نکرده است و در چنین شرایطی در صورت حرکت بازار در خلاف جهت پیشبینی، معامله گر حتما دست به اقدامات خطرناک و پر ریسک خواهد زد.

پس همین حالا به خودتان قول دهید که تمامی این موارد را در جهت کسب موفقیت در حرفه معامله گری خود بکار بگیرید و همه آنها را ملکه ذهن خود کنید و پس از آن اقدام به شرکت در چالش جذب سرمایه پراپ فرم ها نمایید.

و در آخر شما معامله گر گرامی می توانید جهت اطلاع از پلن های سرمایه گذاری فاندین فارکس و شرکت در چالش جذب سرمایه، بخش چالش های جذب سرمایه فاندین فارکس را مشاهده فرمایید.

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه جذب سرمایه از پراپ فرم فاندین فارکس می توانید از طریق راه های ارتباطی بخش تماس با ما، و از طریق تیکت پشتیبانی بخش حساب کاربری با ما در ارتباط باشید.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *